There was an error in this gadget

Wednesday, December 29, 2010

hey hey its hayley and paramore!







watch music video :






Tuesday, December 28, 2010

SO LONG AND GOODBYE 2010.

For me,2010 such a horrible nightmare,cukup la..
terseksa sungguh ^^
wtf..kehidupan aku pada tahun ni agak susah weh,
dgn family aku semua nak bergantung kat aku,
yuran adk aku mintak aku,
nak makan mintak duit aku,
nak beli itu ini duit aku,kalau gaji beriban aku tak kesah,
ni gaji alahai..sedih betol..
keje kilang pon lagi besa la gaji nya tapi diorang keje
macam nak mampos la..hahaa,aku nak saving pun tak dapat..
haihh..bapak kandung aku dgn bapak tiri aku sama je..
buat ape ntah dgn duit gaji diorang..
hell o hell....

it never stop untill i runaway,
go far farr awayy,
heeee,aku berharap sangat tahun depan
kewangan family aku dah stabil,
kalau takk..mati la aku..
madah kne kitai aje la duit aku..bukan nak mengeluh,
bukan nak kedekot,aku pon nak beli jugak barang
keperluan,bedak,deodorant,
minyak wangi,baju..haha,aku jadikan
tahun ni sebagai pengajaran,
berharap sangat tahun depan nasib aku berubah
oh god,pleasee..

Saturday, December 4, 2010

A short biography of Maria Ozawa.

Maria Ozawa was born on January 8, 1986, in Hokkaido, Japan. She was interested in working in the world of adult entertainment from the time she was a teenager. Her modelling career began in 2005 with the modelling agency B-open. She was baptized as Miyabi.

She first appeared on the site shitouto-teien.com as a model and also acted in a pair of adult videos. Her performance attracted the attention of several companies and, no sooner, she was signed by S1. With them, Ozawa appeared in the video “New Face- Number One Style in October, 2005.

Maria Ozawa also appeared in a compilation video alongside adult entertainment stars like Asami, Sora Aoi, Yua Aida. S1 released a new video of Ozawa till February 2007. Next they released Pako Pako with Civil Aviation Flight Attendant Maria Ozawa.

She ended her contract with S1 in late 2007 and signed up with Dasdas (DAS). With them she acted in videos since April. Among the videos released are Beautiful Eurasian News Anchor Maria Ozawa Desiring Nakadashi.

Why is Maria Ozawa famous?
Maria Ozawa is famous because she is a porn star who appeared all over the internet and in many movies and videos for the adults. She is most known by the men because she is a very sexy girl and shouted in many positions. Also, Maria a young girl and the men enjoy to see young girl nude or making sex. She is famous because she put her nude body all over the internet in different pictures.

Why do we love Maria Ozawa?
We love her because she is doing very well her job and because is a young and sexy girl. She is desired and loved by many men from all over the world and in the same time Maria is known like being a good girl. Maria is the fantasy of many men but just a few recognize that. We love her because is a good porn star.

Monday, November 29, 2010

saya takut mahu speaking.

*saya takut mahu speaking di dalam bahasa inggeris kerana :
-i'm afraid to speaking in english language because:

*grammar saya hancur..haha.
-my grammar are totally
fucked up..haha.
*tak dapat nak bezakan present
tense dan past tense.
-I cannot recognize present
tense and past tense.


*FUCK!

Saturday, November 27, 2010

Don't go live at Montreal Metropolis.


download their song :



DON'T GO BY BRING ME THE HORIZON

Monday, November 22, 2010

rasamas dan double standard (DS)




ok ok,let me explain it,satu persatu ok...
rasamas ialah satu francais kedai makan yang berada dibawah naungan KFC holdings,
itu rasamas,double standard atau shortform nya DS pulak ialah salah satu perbuatan yang agak menjaga adab tatasusila sopan santun dan sebagainya (bagi aku la),susah kalau dapat kawan yang bersifat mcm ni coz kalau dia ada dgn kita,segala perbuatan dan tingkah laku kita akan terbatas.

contoh yang pertama dari segi dress up,kalau org tu memang dah biasa pakai selipar jepon ke bandar,
kita tak bole nak suruh dia tukar pakai kasot ke,tukar imej ke,lagi pon kita siapa nak suruh org berubah daripada itu ke ini la,just be yourself laa,do not pretend macam org bandar sangat..dah la org kampung nak berlagak macam org bandar,org bandar pon tak harok macam kau la weh..
si DS mesti tak nak berjalan sama si pemakai selipar jepon kan,sebab bagi si DS ni dia la org paling stylo,bergaya,smart,segak,cantik,lawa,anggun,hensem dkt bandar..
hee..statement tak bole bela..

contoh yang kedua,kita punya attitude..
yap,ade yang jalan kat bandar tu tak reti duduk diam,menjerit sana menjerit sini,ada pulak yang buat buat havoc,macam dia je yang paling bagus kat bandar tapi sebenarnye tak,mungkin faktor utama mereka berkelakuan demikian kerana ingin menarik perhatian masyarakat serta public,tak kira la lelaki ke perempuan,sama je bagi aku..yang si DS confirm la,terang terang taknak rapat dengan org macam ni :D

ada kalanya sifat DS ni berguna jugak,kalau nak berjalan dgn aku,tolong la simpan perangai sawit,aku tak kisah korang nak pakai apa,cuma mintak tolong simpan perangai sawit tu,
hahahaha,perangai sawit seperti ber-pewit peewit bila nampak perempuan dibandar..
euwww..tolong la...

thats why masa aku hangout hari tu kitorang pegi la makan kat rasamas (rasamas kat mana???dirahsiakan) then tempat tu bagus kalau bawak gf/bf pegi situ,bawak family pun ok cuma masa aku pergi dgn kawan kawan aku,
so memang tak bole bela la situasi kat situ,gelak jgn cakap la,macam syaitonirojim,hahahaha..setiap seorang order makan dgn minum bawah RM15,kalau tak silap aku..yang makan kat situ takde la sampai 5 atau 6 org cuma riuh nya kat situ dah mcam kedai tu full dgn customer,mana tak nya..kitorang buat rasamas tu dah macam warung..then lepas makan mesti la bayar kan,sekali dapat bil..amik ko!semua sekali RM93,agak terpinga pinga jugak tapi takpe,masing masing berduit..aku tgk bil tu service charges sampai RM8 lebih,kitorang pon tertanya tanya la..makan ape je sampai nak cecah seratus lebih..maybe sebab kitorang buat kecoh kot sampaikan pekerja pekerja kat rasamas tgk semacam je,bukan ape,aku cuma nak buktikan yang kitorang bukan DS,hahaha..aku pantang tgk tempat yang menjaga protokol sebab aku bencikan protokol!aku benci double standard,nak jaga standard sangat jangan kawan dgn aku.

diorang yang tak pandai nak ber-dress up,suka buat benda yang memalu kan,suka buat hal,diorang semua manusia biasa seh,tak payah la nak sisih kan diorang,tak payah la sampai taknak berkawan hanya kerana mereka semua tak pandai nak jaga standard macam korang!ptuihhh..





PERHATIAN : WAJIB BACA BAGI ORG YANG DOUBLE
STANDARD (DS),IM DEADLY SERIOUS!


Sunday, November 21, 2010

ape/monkey/gorilla


Monday, November 15, 2010

AKTA ANGKASA (SPACE ACT)





watch music video live by :
*TAK BEST MANA PON TAPI BOLEH LAH ^^

Friday, November 12, 2010

KORG.

KORG??what is that??ape tu??makanan??peralatan sukan,peralatan mandi??binatang??hahaha,KORG hanyalah peralatan muzik,i mean..is a part of music accessories,then bunyi seperti elektro zaman zaman jahilliah..kidding,hahaha..aku pun tak abis kaji lagi benda neh,aku tertarik dan nak amik tau pasal KORG ni sebab kawan aku ada cakap yang salah seorang dari band attack attack! suara boleh bertukar mcm robot disebab kan mic KORG la.

Bila aku search kat internet dan nak tau ape itu KORG,bapak ah!bersepah kot peralatan-peralatan KORG neh,ada KORG KEYBOARD & MODULES,ada TUNERS & METRONOMES,ada WAVEDRUM,AX3000G,SYNTHS AND EFFECTS,MIXERS,ELECTRIBES then banyak lagi la..


Tapi tapi paling menarik bagi aku KORG DS (nintendo),band attack attack! gune KORG DS la..hahaha..patot dgr lagu stick stickly hujung hujung lagu tu da mcm bunyi game..klik je kat stick stickly tuh (penat la nak menaip,later la aku sambung)




Sunday, November 7, 2010

cigarette oh cigarette!



cigarettes atau nama saintifiknya rokok telah pon menjadi sebahagian dari hidup saya (arrgghhh..wtf) dan rokok juga menyumbang nikotin,tar jalan (huh??hahaha),benda benda yang tak elok la kat dalam badan kita,yes..i know that,pegi tanye la dekat perokok perokok diluar sana,pegi tanya 'senang tak nak berenti merokok?' hahahaha,agak susah sebenarnye tapi ape kan daya,selagi belom MAMPOS selagi tu la dia hisap,selagi belum PECAHPEPARU,SELAGI BELUM SAKIT,BELUM SEMPOT hisap la selagi mampu,sape yang taknak berenti,aku pon nak berenti tapi tak bole la berenti secara mendadak,pelan pelan kayuh ^^ i'll try my best to stop smoking!KATA KAN TAKNAK,hee.

Friday, October 8, 2010

How to survive with zombies attack.

Firstly,choose your suits,clothing,gear and weapon.



Secondly,you must learn how to fight with zombies,learn a basic combat to survive.



Thirdly,prepare your survival kit such as mechete,shotgun,pistols,rifle,cricket bat and many more.





Must shoot those fuckers head,!be careful..dont get too much closer with those fucking zombies.
THANK YOU ^^

Wednesday, September 8, 2010

JACKASS 3D.

coming soon and I can't wait ;D


WATCH THIS TRAILER,HAHAHA..THOSE GUYS ARE TOTALLY FUCKING AWESOME WEH!

Tuesday, September 7, 2010

one more day to go!

Friday, September 3, 2010

AT LAST ;D

supra oh supra,at last..dapat jugak beli menatang neh..tiap tiap hari aku menabung tapi tergune jugak duitnye..bhahaha,beli topup la hang out la itu la ini la...last skali aku nekad gaji terus beli,memang tak banyak bunyi ;D aku ade cakap tau kat mak aku yg aku nak beli supra,die tanye harga brape,aku jawab la RM400 lebih,abis kene tentang seh dgn die,last last die pon da penat nak bebel die cakap 'suke hati kau la dyn,kau pikir la sendiri,kau pon dah besa' cara die cakap macam dah merestui so aku pon ape lagi,go on terus,dah la warna yang aku nak takde,aku nak warna merah hitam,dah abis pulak lan*a* la..tinggal la warna darkblue saiz 8,supra aku model Vaider Navy,navy ni maybe berkaitan dgn warna kot coz warna kasot aku biru gelap,so ni la kasot paling mahal pernah aku beli sebelum neh,kasot aku sebelum neh pon paling mahal RM200 lebih,kasot supra neh cecah RM500 sial,gile mahal..dah la made in china,wtf!!!FAK!!!bawah ni adk tiri aku,jadi model sekejap,hahaha..utk pengetahuan korang adk aku neh da pandai cakap bodo,babi,bangang,bontot..yang lain lain aku tak pernah dgr lagi tapi perkataan yang jelas die sebot yang kat ats tu laa..yang aku senaraikan tadi ^^ nama adik aku Mohd Thaqif b. Mohd Shariff,aku Mohd Izzudin b. Ishahak,biase la..satu mak lain bapak,ibarat satu kilang tapi tokey lain lain,tak paham buat buat paham la..jangan jadi bingai sangat,ok?

Saturday, August 14, 2010

HAPPY FASTING.

11HB ogos 2010,
1 RAMADHAN 1431,
Rabu,
4.00 petang,

kawan aku (sam) ajak pegi bazar petang tuh,aku ambik la die kat rumah,lepas die dah masuk kereta..tetibe je die letak rokok dunhill atas dashboard kereta,aku tertanye tanye jugak,tak puase ke mamat neh..aku buat bodo je la..tak lama kemudian masa on the way nak ke bazar,aku tanye la die 'sam,kau puase tak?' then die tak jawab pon,hanya tersengih sengih seperti die sedang menyembunyikan sesuatu..bhahaha..ayat tak leh bela betol,die terus amik rokok tuh dan dengan selamber katak nye die bakar rokok sebelah aku,iman aku hampir-hampir tergugat,memang niat dihati mahu berpuase tetapi ape kan daya,ade je anasir-anasir jahat disekeliling aku lalu aku pon cakap kat sam 'sam,errr..bakarkan utk aku sebatang boleh?' sekali die taknak macam berdekah pulak kan,jadah betol mamat neh,sampai je kat bazar sam tanye aku 'pssstt..nak makan ape neh??separuh bawak balik rumah,lagi separuh kita makan dalam kereta' aku pon jawab 'aku ok je,hahahaha' ape pon tak boleh la...ni aku bukan lah nak mengaibkan diri sendiri,juz nak beritau yang aku ni tak tahan bile ade orang-orang jahat datang dekat dgn aku then bawak makanan la,bawak air la,tengah hisap rokok la...ggrrrr..

Wednesday, July 28, 2010

HAVE FAITH IN ME BY A DAY TO REMEMBER


Have faith in me
Cause there are things that I've seen I don't believe
So cling to what you know and never let go
You should know things aren't always what they seem

I said I'd never let you go, and I never did
I said I'd never let you fall and I always meant it
If you didn't have this chance then I never did
You'll always find me right there, again

I'm going crazy
Cause there are things in the streets I don't believe
So we'll pretend it's alright (pretend it's alright)
and stay in for the night
Oh what a world
I'll keep you safe here with me (with me)

I said I'd never let you go, and I never did
I said I'd never let you fall and I always meant it
If you didn't have this chance then I never did
You'll always find me right there, again

I said I'd never let you go, and I never did
I said I'd never let you fall and I always meant it
If you didn't have this chance then I never did
You'll always find me right there, again

They've got me on the outside, looking in
But I can't see at all
With the weight of the world on my shoulders,
They just wanna see me fall

They've got me on the outside, looking in
But I can't see at all
With the weight of the world on my shoulders,
They just wanna see me fall

Have faith in me

I said I'd never let you go, and I never did
I said I'd never let you fall and I always meant it
If you didn't have this chance then I never did
You'll always find me right there, again

I said I'd never let you go, and I never did (Go, Did)
I said I'd never let you fall and I always meant it (Fall, Meant It)
If you didn't have this chance then I never did
You'll always find me right there, again

I said I'd never let you go, and I never did
I said I'd never let you go, and I never did
I said I'd never let you go, and I never did
I said I'd never let you go, and I never did

Saturday, July 24, 2010

clothingsline.

semalam,aku (tengah drive),yata (sebelah aku),boncet (boncet suda terbongkang dah kat seat belakang) on the way nak balik rumah,pukul 4 lebih kot,dekat dekat pukul 5 pagi jugak..mase tu kat nirvana (kubo cine) tiba tiba yata cakap...

yata : dyn,clothing aritu punye tukar name la..prayxeasy ok tak??
dyn : err..maksud die ape???
yata : org yang mudah berdoa (lebih kurang mcm tu la..aku pon lupe die ckp ape,haha)
yata : lepas tu aku nak buat tulisan prayxeasy tu mcm bentuk gigi monster..
dyn : ok la tuh..smart doe,gambar pon aku dah amik kat myspace dropdead,aku tgk ape je yg buat kan baju tuh smart,warna baju dgn warna design tuh..hahaha..
yata : lagi??ape yang buat kan baju tu smart??
dyn : errrr..entahh..kaler dgn design je la..
yata : model die doe..kau tgk la model diorang mcm mne..hahaha
dyn : a'ah la...fucking gorgeous sial..hehee.. hahaha (^^^)

checkout clothing dropdead,heee..menarik kan model diorang,lagi lagi yang perempuan tuh,make me horny saja,bhahaha..


Sunday, July 18, 2010

sunday in the evening.

18th July 2010,its raining today and im so totally f**king bored,reallyreally bored,i've got nothing to do then i snap my own pictures with my sony psp (playstationportable)


Thursday, July 8, 2010

annisa (bassist) and alexia (vocals/guitarist) from the band called eyes set to kill.

i'm swear a god!you are totally fucking gorgeous!xoxo..muahmuah..sayang korang..ggrrr..hahaha

Saturday, July 3, 2010

hxc.

Love their style,attitude,fashion diorang,rambut..cool beb!hahaha..tapi tak boleh nak ikot sangat gaya diorang tuh,culture lain,religion pun tak sama,thats way diorang sesuka hati bapak diorang je buat tatu,tindik,minum arak mcm minum air sirap,heee..actually,semua genre muzik aku layan,maybe ade la dalam satu dua genre yang aku tak brape minat sangat but the most yang aku paling suke..of course la hxc..lagi satu,maaf yaa..aku bukan nye taksub atau obses pada hxc,dah memang aku minat muzik mcm tu,nak buat macam mane,nak kata aku poseur??gth laa..aku dah paham sangat dah dengan perangai manusia jenis mulut longkang neh,maklum lah..mulut org..mane boleh jaga ^^ ape ape je laa..dalam banyak banyak band,bring me the horizon la yang paling best!hahaha

Monday, June 28, 2010

IN PROGRESS.

blog ni aku baru je buat so ape yang korang tengok neh masih belum perfect,aku pun tak tau ape tu gadget,blog archieve,followers,ape ape lagi laa..thats way title kat atas tuh in progress ^^ errr..tengok balik ayat aku ni da macam bodo la pulak,takpe..first try..bhahaha..