There was an error in this gadget

Wednesday, September 8, 2010

JACKASS 3D.

coming soon and I can't wait ;D


WATCH THIS TRAILER,HAHAHA..THOSE GUYS ARE TOTALLY FUCKING AWESOME WEH!

Tuesday, September 7, 2010

one more day to go!

Friday, September 3, 2010

AT LAST ;D

supra oh supra,at last..dapat jugak beli menatang neh..tiap tiap hari aku menabung tapi tergune jugak duitnye..bhahaha,beli topup la hang out la itu la ini la...last skali aku nekad gaji terus beli,memang tak banyak bunyi ;D aku ade cakap tau kat mak aku yg aku nak beli supra,die tanye harga brape,aku jawab la RM400 lebih,abis kene tentang seh dgn die,last last die pon da penat nak bebel die cakap 'suke hati kau la dyn,kau pikir la sendiri,kau pon dah besa' cara die cakap macam dah merestui so aku pon ape lagi,go on terus,dah la warna yang aku nak takde,aku nak warna merah hitam,dah abis pulak lan*a* la..tinggal la warna darkblue saiz 8,supra aku model Vaider Navy,navy ni maybe berkaitan dgn warna kot coz warna kasot aku biru gelap,so ni la kasot paling mahal pernah aku beli sebelum neh,kasot aku sebelum neh pon paling mahal RM200 lebih,kasot supra neh cecah RM500 sial,gile mahal..dah la made in china,wtf!!!FAK!!!bawah ni adk tiri aku,jadi model sekejap,hahaha..utk pengetahuan korang adk aku neh da pandai cakap bodo,babi,bangang,bontot..yang lain lain aku tak pernah dgr lagi tapi perkataan yang jelas die sebot yang kat ats tu laa..yang aku senaraikan tadi ^^ nama adik aku Mohd Thaqif b. Mohd Shariff,aku Mohd Izzudin b. Ishahak,biase la..satu mak lain bapak,ibarat satu kilang tapi tokey lain lain,tak paham buat buat paham la..jangan jadi bingai sangat,ok?