There was an error in this gadget

Sunday, November 7, 2010

cigarette oh cigarette!



cigarettes atau nama saintifiknya rokok telah pon menjadi sebahagian dari hidup saya (arrgghhh..wtf) dan rokok juga menyumbang nikotin,tar jalan (huh??hahaha),benda benda yang tak elok la kat dalam badan kita,yes..i know that,pegi tanye la dekat perokok perokok diluar sana,pegi tanya 'senang tak nak berenti merokok?' hahahaha,agak susah sebenarnye tapi ape kan daya,selagi belom MAMPOS selagi tu la dia hisap,selagi belum PECAHPEPARU,SELAGI BELUM SAKIT,BELUM SEMPOT hisap la selagi mampu,sape yang taknak berenti,aku pon nak berenti tapi tak bole la berenti secara mendadak,pelan pelan kayuh ^^ i'll try my best to stop smoking!KATA KAN TAKNAK,hee.

No comments:

Post a Comment