There was an error in this gadget

Friday, November 12, 2010

KORG.

KORG??what is that??ape tu??makanan??peralatan sukan,peralatan mandi??binatang??hahaha,KORG hanyalah peralatan muzik,i mean..is a part of music accessories,then bunyi seperti elektro zaman zaman jahilliah..kidding,hahaha..aku pun tak abis kaji lagi benda neh,aku tertarik dan nak amik tau pasal KORG ni sebab kawan aku ada cakap yang salah seorang dari band attack attack! suara boleh bertukar mcm robot disebab kan mic KORG la.

Bila aku search kat internet dan nak tau ape itu KORG,bapak ah!bersepah kot peralatan-peralatan KORG neh,ada KORG KEYBOARD & MODULES,ada TUNERS & METRONOMES,ada WAVEDRUM,AX3000G,SYNTHS AND EFFECTS,MIXERS,ELECTRIBES then banyak lagi la..


Tapi tapi paling menarik bagi aku KORG DS (nintendo),band attack attack! gune KORG DS la..hahaha..patot dgr lagu stick stickly hujung hujung lagu tu da mcm bunyi game..klik je kat stick stickly tuh (penat la nak menaip,later la aku sambung)




No comments:

Post a Comment