There was an error in this gadget

Friday, December 9, 2011

GOODBYE BY TOE FEAT TOKI ASAKO

Lyrics | Toe lyrics - Goodbye lyrics

Saturday, November 19, 2011

DEDICATE FOR SOMEONE..

Blind to the answers, Find yourself, Walk for the moment, Find the reason in yourself, There's a reason for you and i, Take this time to find a meaning, A reason to sit back and measure the worst 6 years of my life, Waiting for your legs to close on my best friends, Last night I saw your life flash before my eyes, Why did I laugh so hard baby? (you won't be back and I'm still laughing) I never meant to hurt you(but I did) I'm sorry that you cried so hard darling, I'll never hurt you again, take this time to find your tongue, A sorry excuse to stop your lies, The best 30 seconds of my life, My angel take your pills, My angel I sold your ring, And now I can't stop laughing, I didn't want it this way, I hope you're happy where you are and I'm glad to say I put you there, Who's the one that's laughing now, I'm the one who's laughing now(now there's nothing left to say I hope you're feeling my embrace, And I can't sleep) you should have left me sleeping, You should have let me sleep...

ELYANA :)











Wednesday, November 9, 2011

FUCK YOU NOVEMBER!




aku nak luahkan rasa ketidaksenangan aku ni,see 'ketidaksenangan' ade ke imbuhan mcm tu,aku pun tak tau la,hahaha..bulan november bulan paling aku rasa susah gile kot..nak kena bayar itu la ini la..aku dah berapa banyak kali buat perjanjian setan dgn mak aku,mak aku pun pandai..instinct mak aku kuat gile,tau je bile aku takde duit nanti mula la kol then tanye 'eh dyn,kau ade duit tak ni?' aku pun jawab 'takde mak tapi takpe la,hutang yg lepas pun tak bayar lagi' then mak aku pun ckp 'takpe la..guna je dulu..nanti dah gaji bayar la balik'
but the problem is..aku kena bayar kesemua nya sekali,kalau boleh bayar sikit sikit kira macam ansuran takpe la jugak,aku terima lagi,ni sekali mintak,kalau aku hutang seribu,seribu la jugak aku kena bayar balik..weh!aku ni anak kau tau,dgn anak sendiri pun nak berkira..karang aku berkira yang mana mana aku belanje baru kau tau mak,hahaha,duit rumah,duit moto,barang dapur,deodorant,perfume,toothpaste,mcm mcm lagi la..arrghh..bapak ahh!banyak benda yang nak kena bayar,aku kena beli lagi barang keperluan aku..tolak itu ini gaji untuk bulan ni ade la tinggal RM95,padahal gaji aku seribu lebih,keje pun 4 jam setengah je tapi gaji seribu lebih,jgn tanye la kan aku keje ape yg penting goverment,hahaha..mcm mana aku nak survive sebulan hanya berbekal kan RM95,ade setengah org yang boleh survive dan ade yang tak,aku tergolong dalam 'TAK' masalahnye ni..mcm tak cukup je kan,hahaha..terpaksa la aku cari mak datin mak datin yang nafsu nye bergelora,boleh macam tu?hahaha..takpe la..aku redha je la..



*ADORE YOU ANGIE VARONA  AND SHAY MARIA KOZLOWSKI

Tuesday, October 25, 2011

AKU PUNYA FAKTA!

Perempuan yang sangat cantik,lawa,comel,menawan,anggun dan sebagainya mesti tak ramai orang lelaki  berani nak mengurat,meng-usha,sweet-sweet (yang macam bunyi tikus tu) sebab ape?sebab majoriti ramai lelaki mesti terfikir yang perempuan cantik kompem dah ada bf,tak pun mesti ramai gile org suka pada si dia sampai kan nak mengurat pun takde peluang,or maybe..mesti perempuan tu ramai kawan lelaki dan sudah sememang nye kompem kau tak kan dilayan,kemungkinan la ada berfikiran macam tu,segelintir je kot lelaki yang berfikiran macam tu..haha..

No wonder la bila kita chill kat  bandar ternampak pulak pasangan couple ni yang agak tak berapa
nak balance,yela..perempuan sikit punye cantik..tibe balak dia..aduhh..ade yang gemuk,ada yang muka tak berapa nak ok,senang cerita tak sedap la mata memandang bile tgk pasangan macam tu mesti bermacam macam persoalan timbul kat dalam kepala otak kita 'kenapa kapel dgn mamat tu?kenapa??apsal?macam mana?ape yang mamat tu ade sampai perempuan tu suka kat dia?' tak pun mana mana lelaki yang ada rupa sikit pon mula la cakap 'baik kapel dgn aku je',hello bro..lu muka hensem tapi takde harta nak buat ape??keje pon tak tentu..puih!

Pada rupa paras mungkin segelintir perempuan je kot yang mengambil berat,dari segi harta pulak macam mana?haha..ada setengah perempuan ni bagi dia muka tak penting,yang penting ikhlas mencintai dia pun dah cukup,ade yang kata muka tak penting,yang penting banyak duit,tapi ade yang tamak..nak muka hensem then kaya..wahh..lemak kau!haha,mana mana pasangan kapel yang kurang balance tu ade sebab sebab nye,

1.mungkin dia je kot yang berani meng-ayat si dia,hanya menaburkan kata kata yang indah..haha.
2.maybe lelaki tu banyak duit,banyak harta,senang cerita orang kaya la tapi ade something wrong sikit dari segi muka ,bentuk badan,fizikal dan mental..opss,haha.
3.maybe si dia no choice kot,yela..disebabkan terlalu cantik sampaikan takde sorang pun yang nak dekat pada si dia.

so..pada pasangan couple diluar sana yang bile org tgk tu sedap mata memandang,dapat balak hensem,orang kaya pulak tu kira package la.just appreciate ape yang kau dah ada..don't waste it or you will regret it..ni aku punya fakta tau,tak setuju gth..belog aku,suka aku la..hahaha..

Wednesday, October 19, 2011

20/10/11


HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO WINNIE
HAPPY BIRTHDAY TO YOU.

HEY DARLA,JUST WANNA WISH
HAPPY BIRTHDAY AND
I HOPE THAT YOU WILL 
GOT A LONGEVITY
 ALSO YOU WILL BLESSED 
WITH GOOD FORTUNE,
MOST IMPORTANT THING..
I LOVE YOU..ALWAYS..

Sunday, October 16, 2011

HAHAHAHA


















Saturday, October 15, 2011

SUCH A DUMBASS ;D

you better watch this video,hahaha Summer Fail Compilation‬‏

BIOGRAPHY MAGGIE Q




Maggie Q has not been in the acting industry for very long and only started acting at the age of 21, after trying her hand at modeling for a few years. Being best known for the rogue assassin she plays in the Hit TV series Nikita, Q was never a martial artist and learned all she could from experience and her good friend Jackie Chan, who also urged her to do her own stunts. She started out in the industry in a movie named Gui Ming Mo in 2000. After being spotted by Jackie Chan, who thought that she was a potential action star, she landed a role in Gen-X Cops in the same year, where she played a character named Jane Quigley alongside Paul Rudd.


In her next role Maggie Q played Susan and Hope in the movie Manhattan Midnight in 2001. The movie centered on a professional assassin who, while on mission, kills the wrong target. After learning about his mistake the professional takes it upon himself to protect the actual target from the company that hired him. The movie starred Richard Grieco in the title role. Q then went on to play a small part in the hit cop movie Rush Hour 2, where she acted alongside Chris Tucker and real life friend Jackie Chan.


In 2002 Maggie Q landed the role of Charlene Ching in the action packed movie Naked Weapon, a movie about the kidnapping and training of 40 teen girls. After the kidnapping case goes cold CIA agent Jack Chen loses all hope of finding the person he thinks is behind it, the mysterious Madame M. Years after the kidnapping Jake learns of professional assassinations taking place around the city, and he suspects that it is the work of Madame M’s highly trained assassins, the girls that were kidnapped only years before.


In 2004 Maggie Q landed the role in Around the World in 80 days, where she starred, once again with Jackie Chan as Female Agent. She then moved on to Dragon Squad and House of Harmony, where she played Harmony Peterson in 2005. She played Yuet in Dragon Squad, which centered on a battle between Interpol agents and the members of a large organized gang in Hong Kong.


In 2006 Maggie Q landed a role in the blockbuster action movie Mission: Impossible 3, where she got to star alongside Tom Cruise, Michelle Monaghan, Ving Rhames, Phillip Seymour Hoffman, Kerri Russell and Jonathan Rhys Meyers. In 2007 she got a chance to act alongside Bruce Willis in the blockbuster movie Live Free or Die Hard. The movie is the fourth installment of the Die Hard franchise, where Die Hard was the first, Die Hard: Die Harder, the second, and Die Hard: With Vengeance being the third.


Q then went on to roles in movies like Balls of Fury, Deception, and New York, I Love you, Operation Endgame and Priest from 2007 - 2011 and the hit TV series Nikita, where she plays the assassin named Nikita.








Saturday, October 8, 2011

TAQWACORE:THE BIRTH OF PUNK ISLAM



ATTENTION! for those who age under 18,senang cerita under age la dilarang menonton cerita ni walaupun mak bapak korang tak larang tapi aku larang sebab cerita ni banyak negatif daripada positif,positif pun sikit je kot..aku tak tau la nak cerita macam mana kat korang..korang tgk la sendiri then nilai kan sendiri,jgn terpengaruh sudah

Storyline- Yusef, a first-generation Pakistani engineering student, moves off-campus with a group of Muslim punks in Buffalo, New York. His new "un-orthodox" house mates soon introduce him to Taqwacore- a hardcore, Muslim punk rock scene that only exists out west. As the seasons change, Taqwacore influences the house more and more. The living room becomes a mosque during the day, while it continues to host punk parties at night. Ultimately, Yusef is influenced by Taqwacore too, as he begins to challenge his own faith and ideologies. The Taqwacores deals with the complexities of being young and Muslim in modern-day America.

CAST :


Dominic Rains as Jehangir Tabari



Noureen DeWulf as Rabeya



Bobby Naderi as Yusef



Nav Mann as Umar



Volkan Eryaman as amazing ayyub



Phong Tran as Fasiq

ada ramai lagi actor tapi korang search la sendiri..haha..ingat weh..aku bukan nak sebarkan benda yang buruk or bukan bukan,just nak share then let us think about it together..punk tapi islam?agak agak korang boleh ke di-combine?macam tak kena je kan..yela,budak punk minum arak kot..tapi kalau dah punk then islam..sedangkan islam melarang kita minum arak tapi punk kalau tak minum arak tak true punk la..HAHAHA..