There was an error in this gadget

Sunday, January 30, 2011

Fucking romantic right?

Is that true?ramai yang mempunyai pasangan kat mukabumi ni kan,
tak kira la yang dah mendirikan rumah tangga ke,
yang dah engaged ke,yang dah ada boyfriend,girlfriend,
pasangan gay (eeuww),lesbian then tak lama kemudian
akan divorced tak pon broke up jugak,sebab apa???
salah satu punca nya disebab kan social networking yang terlampau
addicted sehingga menyebabkan timbulnya perasaan jealousy
yang terlampau kuat,tak pun timbulnya kecurigaan
yang amat mendalam,maka..hahaha..korang pon tau
kot ape yang akan terjadi..
mula la bergaduh,memaki hamun,mencaci,menghina,
dalam hal ni nak salahkan siapa???
tak payah cerita orang lain la..
aku cerita ni pun sebab pernah berlaku kat diri sendiri,
so pada korang di luar sana,jgn lah addicted sgt
kalau ber-social network tu,
rilek suda just chillin bebeh ^^ puihhhh!
*siapa tak panas beb nampak gf menggedik dgn org lain,
memang totally fucking shit la kan,dia tak menggedik
tapi kawan dia yang macam sial,yang dia pon melayan,hahaha,
buat aku macam tak wujud plak kan,
kan dah kena maki dgn aku..
bukan si jantan yang aku maki,si ex aku..
and i'll always satisfied for what I did.
THANK YOU.
*HELL YEAH

Saturday, January 29, 2011

My new fucking life ;)


yap,yap..pada bulan ni aku dah mula stay rumah sewa,
mula basuh baju sendiri,kena bangun sendiri pergi kerja,
makan sendiri..macam macam laa..semuanya sendiri,
online pun dah jarang,baik fb ke belog ke,
blog lagi la..memang jarang sekali aku nak update..busy dengan kerja,
pasal kerja pulak dengar cerita gaji dah naik,aku punya la happy,
seminggu tak reti duduk diam kot,happy punya pasal,
tunggu punya tunggu sekali check,PUIHH!!!!
naik pulak gaji bulan ni,sama je then
aku dengar cerita lagi RM300 yang sepatutnya ditambah pada
bulan ni akan dimasuk kan sekali dgn gaji bulan depan,
huh!aku malas la nak tunggu lagi,
karang tunggu dengan penuh harapan sekali check sama je,
better aku buat bodoh..haihhh,wtf la weh!
KAU TAU TAK DUIT TU PENTING!!FAKER!FAK!FAKKKKKKKK!!!!!!
heeee..





*oh god!please help me.