There was an error in this gadget

Saturday, January 29, 2011

My new fucking life ;)


yap,yap..pada bulan ni aku dah mula stay rumah sewa,
mula basuh baju sendiri,kena bangun sendiri pergi kerja,
makan sendiri..macam macam laa..semuanya sendiri,
online pun dah jarang,baik fb ke belog ke,
blog lagi la..memang jarang sekali aku nak update..busy dengan kerja,
pasal kerja pulak dengar cerita gaji dah naik,aku punya la happy,
seminggu tak reti duduk diam kot,happy punya pasal,
tunggu punya tunggu sekali check,PUIHH!!!!
naik pulak gaji bulan ni,sama je then
aku dengar cerita lagi RM300 yang sepatutnya ditambah pada
bulan ni akan dimasuk kan sekali dgn gaji bulan depan,
huh!aku malas la nak tunggu lagi,
karang tunggu dengan penuh harapan sekali check sama je,
better aku buat bodoh..haihhh,wtf la weh!
KAU TAU TAK DUIT TU PENTING!!FAKER!FAK!FAKKKKKKKK!!!!!!
heeee..





*oh god!please help me.

No comments:

Post a Comment