There was an error in this gadget

Thursday, March 17, 2011

rarely!

Hello peeps ;)
just wanna say that i totally fucking rarely update my blog ok,hahaha..
aku bukak belog aku pon just nak feed lahanat aku (hamster) even dia pet alam maya,hihihi..macam bodo,and you know what..
i already have a twitter right now,bhahahaha,fucking awesome..dulu bukan main jual mahal..member aku ajak aku taknak then aku cakap leceh la itu la ini la..padahal..twitter lagi simple kot dari fb,heee..follow la twitter aku
twitter.com/dyndropdead
kompem aku follow balik,just nak cakap aku jarang update belog je la tapi tiap tiap bulan aku akan update sekali dua (even tak ramai nak baca,bukan ade benda pon kat belog aku,haha)
peace no war,racist pon tak mau ok ;b




*TWITTER FUCKING AWESOME

No comments:

Post a Comment