There was an error in this gadget

Friday, April 29, 2011

perlu ke edit gambar?

Edit??untuk apa???
adakah edit ni satu pembohongan?
satu penipuan??
edit ni sebab nak bagi nampak cantik lagi ke?
buang pimple?
yang mana tak besa dia besa kan,paham paham
suda la kan besa kan ape,hahaha,macam macam kau besakan
ea..macam haram,puih..
dalam gambar kau paling hawt kat mukabumi,
paling hensem without pimple (kononnye)
hahaha,tapi tapi,bohong la kan kalau aku pun tak pernah edit,
aku pon ikot terjebak dgn kawan aku edit edit gambar ni,
just brightness kan sikit,bagi picture tu nampak macam old skool..
old skool la sangat kan,hahaha..kadang kadang aku
tgk kat mana mana laman sosial
edit sampai melampau lampau sangat,hurr..tolong la..
biasa biasa suda,jgn nak addicted sangat sampai buat
kan org lain rasa meluat,rasa tergoda,jatuh cinta,padahal
dalam gambar je cun,hehehe..bodo bodo..AKAN BERSAMBUNG..

Sunday, April 3, 2011

don't care ;)

hey you motherfucker,who are you want to judge me what I'm wearing,
what I'm doing,what I'm talking about,you just a piece of shit!fuck you!
mind your own business fucker!
beringat lah sikit..kau tu dah besa panjang
and dont be such a childish..hate it!
bajet comel konon padahal perangai kau macam fucking moron,
hahahaha.