There was an error in this gadget

Saturday, May 28, 2011

social till when??

sosial?ok ok,adakah keluar malam then balik lewat itu sosial?or hangout kat club then getting drunk itu sosial?tak mabuk pon lepak lepak je la kat club tu,ape lagi ek??aku sebenarnye ade terpikir jugak nak pegi club,before ni aku pernah pegi pon,takde benda yang menarik pon dalam tu,lagi ape??private party kat hotel,pon pernah pegi,bukan nak cerita yang aku ni bagus sangat or sosial sangat cuma baru tadi otw nak balik rumah,aku tetiba terpikir then aku ada tanye kawan aku ni,aku tanye la...


dyn : eh am??tak terpikir ke kat kepala otak kau tu nak pegi club?


then dia jawab..


am : aku pernah dyn terpikir tapi aku tak berani,bukan ape doh..kalau tiba tiba tengah huhahuha kat club tu tetibe penguatkuasa rush,mampos aku..memang terus kena buang kerja.


aku pikir pikir balik betol jugak ape yang kawan aku cakap,kerja goverment plak tu,tak memasal blacklist,cari kerja dah la susah sekarang ni..mak aku pon ade pesan,takde penyakit jangan cari penyakit,maksud nye takde maslah jangan cari masalah..hahaha,baik lah mak ;) so..sorry la,kalau nak buat party kat club pape lancau ke memang tak lah,buat la party kat mcd ke,pizza ke,hahaha,kan elok..kenyang pon kenyang ;b lagi pon,nak bersosial sangat utk ape??nak menunjuk??nak tunjuk hebat ke??kita makin lama makin tua la,bukan nye boleh reverse ke masa lampau,ke nak guna mesin masa nabil??guna mesin masa reverse osmosis,bhahaha..




*first time aku mengarut tanpa perkataan fuck or anykind of fucking damn words haha

Wednesday, May 25, 2011

song 2 by blur


WOOHOO!
WOOHOO!
WOOHOO!
WOOHOO!

I got my head checked
By a jumbo jet
It wasn't easy
But nothing is,
No -

WOOHOO!
When I feel heavy metal WOOHOO!
And I'm pins and I'm needles WOOHOO!
Well I lie and I'm easy
All of the time but I'm never sure why I need you
Pleased to meet you!

I got my head done
When I was young
It's not my problem
It's not my - problem -

WOOHOO!
When I feel heavy metal WOOHOO!
And I'm pins and I'm needles WOOHOO!
Well I lie and I'm easy
All of the time but I'm never sure why I need you
Pleased to meet you!

Yeah, yeah
Yeah, yeah
Yeah, yeah
Oh, yeah

Sunday, May 22, 2011

TAKE A GOOD CARE ;)

first of all,yap,i really miss you so much!
saje je taknak cakap tadi mase kau kol,
secondly,you already have a bf,so..just
take a good care your beloved
bf.



*THANKS ;)

Monday, May 16, 2011

MONEY MONEY MONEY!

MONEY!
MONEY! MONEY!WHERE ARE YOU MONEY!
WHEN I WANNA USE YOU AND I LOOK AT MY WALLET,IT'S GONE,
AND IT'S REALLY FUCKING GONE!
ARE YOU WANNA PLAY WITH ME?
OR IS IT BECAUSE OF ME YOU WERE GONE?
CAN'T LIVE WITHOUT YOU FUCKER,
WHY YOU LEAVE ME WHEN I NEED YOU SO BADLY,
COMEBACK FOR ME..PLEASE,OH MY LORD..



*SHIT!