There was an error in this gadget

Saturday, May 28, 2011

social till when??

sosial?ok ok,adakah keluar malam then balik lewat itu sosial?or hangout kat club then getting drunk itu sosial?tak mabuk pon lepak lepak je la kat club tu,ape lagi ek??aku sebenarnye ade terpikir jugak nak pegi club,before ni aku pernah pegi pon,takde benda yang menarik pon dalam tu,lagi ape??private party kat hotel,pon pernah pegi,bukan nak cerita yang aku ni bagus sangat or sosial sangat cuma baru tadi otw nak balik rumah,aku tetiba terpikir then aku ada tanye kawan aku ni,aku tanye la...


dyn : eh am??tak terpikir ke kat kepala otak kau tu nak pegi club?


then dia jawab..


am : aku pernah dyn terpikir tapi aku tak berani,bukan ape doh..kalau tiba tiba tengah huhahuha kat club tu tetibe penguatkuasa rush,mampos aku..memang terus kena buang kerja.


aku pikir pikir balik betol jugak ape yang kawan aku cakap,kerja goverment plak tu,tak memasal blacklist,cari kerja dah la susah sekarang ni..mak aku pon ade pesan,takde penyakit jangan cari penyakit,maksud nye takde maslah jangan cari masalah..hahaha,baik lah mak ;) so..sorry la,kalau nak buat party kat club pape lancau ke memang tak lah,buat la party kat mcd ke,pizza ke,hahaha,kan elok..kenyang pon kenyang ;b lagi pon,nak bersosial sangat utk ape??nak menunjuk??nak tunjuk hebat ke??kita makin lama makin tua la,bukan nye boleh reverse ke masa lampau,ke nak guna mesin masa nabil??guna mesin masa reverse osmosis,bhahaha..




*first time aku mengarut tanpa perkataan fuck or anykind of fucking damn words haha

No comments:

Post a Comment