There was an error in this gadget

Friday, August 19, 2011

RAYA WITH MY EROSTIKA TSHIRT!

Down here that you can see are Rockin' Jelly Bean (RJB) at the middle and i wanna
share with you some of his work..
if you want to see more,just click at the link or you all can search at google and
yahoo.just search 'erostika' or 'Rockin Jelly Bean'.anyway,
all his artwork,half-naked,boobs or any kind of fucking
design that make me inspired a lot,maybe one day i could become like RJB ;D












Monday, August 15, 2011

MYPROOF,MELODIC DEATH METAL FROM JAPAN!


Japan's MYPROOF is a prime example of a band that pushes itself to the limits on every release, in order to fully utilize their technical abilities. Originally a metalcore band (from their inception in 1999, up to their full-length album "Reason for My Justice"), they have long since totally embraced the realm of melodic death metal; from their "Sky of Destiny" EP (released in 2007 through their own label, Akashi Inc.), up to their newest EP "Pupil of Astraea". This was evolution, rather than a conscious decision. Despite the change in musical direction, their love for Japanese ballads and anime sounds is fortunately still intact, thus we can rest assured that their music is still a refreshing listen, unique, and most importantly, still a representation of their Japanese essence. Their past releases have been praised by both hardcore and metal critics worldwide, and received rave reviews from related webzines/magazines from around the globe. Their songs are earmarked by memorable melodies, strong song writing, anime-style guitar solos, a blend of death metal growls and Japanese-style ballad singing, as well as overall musical proficiency. Be prepared to be addicted to MYPROOF; infectious music of which you'll never tire, even in continuous listening. Their time to shine has already come.

Tuesday, August 9, 2011

GREAT BRITISH MOVIES.

ahaa,aku tak tau la semenjak aku tgk cerita Lock,Stock and Two Smoking Barrels (LSATSB),aku macam tertarik dengan cerita-cerita dari british ni,cara diorang bercakap pun jauh beza english language biasa dgn british language,contoh perkataan 'all right' bila british language jadi 'alright',tambah pulak slang cara diorang bercakap,selalu keluar perkataan ni dalam cerita LSATSB..ALRIGHT MATE!macam macam lagi la..i wanna BANG BANG!maksud nye dia nak having a sex ;) also JUNKIES,kalau kat Malaysia kita panggil mat gian,mamat dadah,lagi ape..mayat hidup??macam-macam lagi la,kalau kat sana dipanggil 'JUNKIE',tu utk makluman korang je la..

Then dalam cerita british yg aku tgk setakat ni tak pernah tak lawak,macam mana tu??maksud aku bila tengok tak bosan la,lawak pun boleh tahan,ade yang lawak tahap superb punya,nak pecah perut aku ( menunjuk kan betapa lawaknye cerita tu,takde la sepanjang cerita tu lawak je,ade la part nye) kira lawak diorang pun boleh tahan,tengok movie Pirate Radio (PR) pulak buat aku teringin nak dress macam actor Tom Sturridge,pakai kemeja then pakai sweater round neck,terbaik!heee,cerita PR pun berdekah jugak kalau tgk,ade part part lawak,sweet,macam nak nangis (tapi aku tak nangis) haha,PR cerita pasal nak perkembangkan band rock and roll dan diorang semuanya jadi DJ Radio,tak semua la..dan yang paling best stesyen radio diorang kat atas kapal,ahaa,mesti tgk!!aku tgk banyak kali pon tak bosan..

Lagi satu movie yang aku dah tengok cerita RocknRolla (RNR),cerita ni pun boleh tahan jugak,lawak macam ape je,hahaha,yang aku tak boleh bela tu bila tiba part kat dalam kereta, si onetwo (Gerrard Butler) tak tau yang kawan dia Handsome Bob (Tom Hardy) gay,onetwo punye la abis cerita yang dia akan adakan party sebelum handsome bob dipenjarakan,then handsome bob cakap yang dia taknak semua tu,dia cuma nak onetwo,HAHAHA,abis berdekah aku!si onetwo serba salah kot,yela..handsome bob kan kawan baik onetwo so..onetwo ni layan kan je la tapi bukan buat xxx tau,just teman handsome bob dancing..pasal diorang ber-dancing ni onetwo sebenarnye taknak kecoh kat sape sape,iye la..sepatutnye berdancing dgn perempuan kot..kalau berdancing dengan lelaki jadi ape seh,org lain tgk pun dah pandang serong,tau tau je kawan dia lagi sorang Mumbles (Idris Elba) dah tau cerita pasal diorang,tapi onetwo explain la kat mumbles,mumbles tetap pandang serong,selebihnye korang download then tengok la sendiri cerita tu..penat menaip ;b


Tuesday, August 2, 2011

RE-BUILD MY BLOG!

ATTENTION!!yap yap..aku nak tukar semua..aku nak tukar background,aku nak tukar column,
aku nak tukar semua la..bagi nampak ceria,asyik dark je..sampai org ckp naik seram if bukak belog aku,alaa..just lagu nye je kot,ape selama ni tak pernah dgr org growhl ke??
then,sorry sangat sangat..aku penting kan muzik,and such as a new ideology (maybe),biography (if I interested with someone),maybe banyak kan story about aku walaupon tak best,pedulik ape aku!HAHA,pasal politik politik aku mintak maaf,isu semasa pon tgk keadaan la..agak agak aku berminat aku akan ulas semula,lagu pon aku akan tukar kot,tgk la macam mana nanti,ni pon aku tak tau lagi bila aku nak ubah,if ada masa aku buat la ;) TQ.

Monday, August 1, 2011

HAPPY FASTING!



Just wanna wish happy fasting for those muslim people
around this whole wide world,
and this month I'll try my best to stop smoking..
I hope it's ok for you winnie ;D