There was an error in this gadget

Tuesday, October 25, 2011

AKU PUNYA FAKTA!

Perempuan yang sangat cantik,lawa,comel,menawan,anggun dan sebagainya mesti tak ramai orang lelaki  berani nak mengurat,meng-usha,sweet-sweet (yang macam bunyi tikus tu) sebab ape?sebab majoriti ramai lelaki mesti terfikir yang perempuan cantik kompem dah ada bf,tak pun mesti ramai gile org suka pada si dia sampai kan nak mengurat pun takde peluang,or maybe..mesti perempuan tu ramai kawan lelaki dan sudah sememang nye kompem kau tak kan dilayan,kemungkinan la ada berfikiran macam tu,segelintir je kot lelaki yang berfikiran macam tu..haha..

No wonder la bila kita chill kat  bandar ternampak pulak pasangan couple ni yang agak tak berapa
nak balance,yela..perempuan sikit punye cantik..tibe balak dia..aduhh..ade yang gemuk,ada yang muka tak berapa nak ok,senang cerita tak sedap la mata memandang bile tgk pasangan macam tu mesti bermacam macam persoalan timbul kat dalam kepala otak kita 'kenapa kapel dgn mamat tu?kenapa??apsal?macam mana?ape yang mamat tu ade sampai perempuan tu suka kat dia?' tak pun mana mana lelaki yang ada rupa sikit pon mula la cakap 'baik kapel dgn aku je',hello bro..lu muka hensem tapi takde harta nak buat ape??keje pon tak tentu..puih!

Pada rupa paras mungkin segelintir perempuan je kot yang mengambil berat,dari segi harta pulak macam mana?haha..ada setengah perempuan ni bagi dia muka tak penting,yang penting ikhlas mencintai dia pun dah cukup,ade yang kata muka tak penting,yang penting banyak duit,tapi ade yang tamak..nak muka hensem then kaya..wahh..lemak kau!haha,mana mana pasangan kapel yang kurang balance tu ade sebab sebab nye,

1.mungkin dia je kot yang berani meng-ayat si dia,hanya menaburkan kata kata yang indah..haha.
2.maybe lelaki tu banyak duit,banyak harta,senang cerita orang kaya la tapi ade something wrong sikit dari segi muka ,bentuk badan,fizikal dan mental..opss,haha.
3.maybe si dia no choice kot,yela..disebabkan terlalu cantik sampaikan takde sorang pun yang nak dekat pada si dia.

so..pada pasangan couple diluar sana yang bile org tgk tu sedap mata memandang,dapat balak hensem,orang kaya pulak tu kira package la.just appreciate ape yang kau dah ada..don't waste it or you will regret it..ni aku punya fakta tau,tak setuju gth..belog aku,suka aku la..hahaha..

1 comment:

  1. hahahah
    laki kaya + encem/x encem + otak childish = gojes girl [mata duitan]

    laki kaya + encem/x encem + matured = gojes girl [mata duitan]

    ReplyDelete