There was an error in this gadget

Monday, October 3, 2011

RE-BUILD DOWNLOAD MP3

yap yap..aku nak manage semula tempat download mp3 tu..aku nak letak lagu macam macam pulak lepas ni..maksud aku..aku nak pelbagai kan la..aku nak letak soundtrack daripada game favourite aku tony hawk pro skater,soundtrack cerita Rock n Rolla ke,soundtrack cerita Once..macam macam lagi la..bercampur genre la lepas ni..asyik lagu yang buat sakit otak je..lagi pun yang visit blog aku ni bukan nye semua layan hxc,metal,death metal,grindcore,macam macam lagi la..agak agak lagu aku boleh layan aku letak la..hee,bodo seh..terasa macam mem-promote blog sendiri pulak tapi takpe..aku ni memang pemurah..suka menolong orang ;) maybe ada setengah-setengah orang malas nak mencari lagu aku tolong la carikan ;D aku buat semua ni bukan utk aku je..utk korang semua jugak ;) kepada visitors warga asing or outsider,hope korang paham ape yang aku bebelkan ni,bhahaha..babibabibabibabi!

No comments:

Post a Comment