There was an error in this gadget

Tuesday, January 10, 2012

SATURDAY,4.81PM,7TH JANUARY 2012.

Sekarang ni aku dalam keadaan half-naked,just pakai towel (baru lepas mandi) hisap rokok sambil minum pepsi,agak lama aku termenung tengok monitor pc sebab aku tak tau nak update ape,sambil aku mandi-mandi tadi tiba-tiba je aku teringat yang aku agak lama tak update blog tapi masalahnye aku sendiri tak tau nak update ape,takde ape kot yang perlu diceritakan or share something new,dah lama tak update pun sebab busy dengan kerja,dan sekarang ni aku main taip je ape yang aku rasa nak taip,otak berfikir dan aku menaip,berfikir dan menaip,berfikir lalu aku pun menaip,aku menaip sambil berfikir,salah satu contoh aku menaip sambil..berfikir..hahaha,dalam keadaan aku tak sedar rupa-rupanya dah tahun 2012 dan 2011 banyak kenangan manis dan pahit yang aku tempuh selama ni,awal tahun lepas kalau tak silap,aku hampir-hampir masuk ke penjara..nasib baik la polis yang uruskan kes aku tu nak tolong sebab kes macam aku ni nak ikutkan hal remeh-temeh,ni bukan aku yang cakap tau,inspektor yang uruskan kes aku ni yang cakap,lain la aku membunuh orang ke,merompak hong leong bank ke,perogol bersiri tapi aku takde la gile setahap tu,aku masih normal,dalam keadaan abnormal pun aku tak kan buat perbuatan macam tu,tak sanggup la tengok family aku malu,menanggung malu gara-gara aku,such dumbass,tahun lepas banyak memberi aku pengajaran,inspiration that gave me spirit to continue my whole fucking life..urgghh..rasa macam dah give up pun ada,semua nye disebabkan duit,tu la akibat orang tak menyimpan..and now,dah masuk tahun baru..kawan aku pun dah pesan,dia suruh aku menyimpan dari sekarang,jgn jadi macam dia so mulai tahun ini,aku akan mula menyimpan..aku ade masa 7 tahun lagi utk menyimpan then kahwin,kahwin dengan sape?aku pun tak tau lagi..dah ada gf aku tak reti jaga..tak tau la sama ade aku tak reti jaga ke,tak sefahaman ke,kadang-kadang bile aku pikir balik,salah ke kalau aku nak ambik tau pasal gf sendiri,kata sharing is caring..hahaha..bodohnye la hai tagline mcm tu,caring sangat tak boleh,tak caring ckp aku ape pulak nanti..then break off macam tu,takut privacy nye terbongkar gara-gara aku,tapi nampak sangat la kau tak jujur dgn aku kan..gaya awak tu mcm ada hiding something dari saya,awak beriye kan ckp 'i love you always,im always love you' tapi haram,belum kahwin lagi ni,kalau dah kahwin,keluar dengan jantan ntah mana-mana..aku tak tau..aku pun ye la setia pada kau sorang,duduk rumah macam org tongong yang kau,berfoya-foya..amboi,terbalik pulak dah..sepatutnye aku yang buat mcm tu..hahaha,biar lah..


Benda pun dah berlalu,berlalu dengan begitu pantas,hahaha,better aku fokus pada kerjaya aku,enjoy dengan kawan-kawan,daripada aku sakit otak nak melayan perempuan yang ntah ape-ape..paling aku tak boleh terima tu..cepat bosan bile kapel dgn sape-sape je la..no wonder la kita break off then tak sampai sesaat sudah menemui org baru,ibarat mcm tu la..hebat..tau la cantik tapi agak la weh..kau dapat org macam aku ni takpe lagi weh..kalau dapat lelaki yang psycho..dendam kesumat gile babi,mau nye tak kena rogol..pregnant pulak tu,kalau kau dtg balik pada aku memang kena pijak,kau dah mengandung ntah anak sape-sape lagi mau dtg balik,memang aku pernah cakap aku terima kau seadanye tapi bukan dengan cara atau keadaan macam tu,aku rasa aku dah meleweh sangat ni..tapi takpe la..lagi pun aku tak tau kan nak cerita ape..bukan nye ade orang baca pun blog aku..hahaha-END OF STORY.

No comments:

Post a Comment