There was an error in this gadget

Thursday, May 17, 2012

GODSPEED.

first of all,thanks to god cause today,i still breathing (take a deep breath) ok..agak lama gua tak update belog..macam banyak kot yang gua nak bercerita start daripada pertengahan bulan April sampai la ke hari ni,oh btw..semalam gua dapat cupcakes dari student gua..kalau tak silap nama dia Putri Nuradriana bte Amzah,gua stay dalam office tanda paper then dia masuk pejabat..ingatkan nak bagi cikgu yang lain rupenye gua,macam tak percaya je,gua abis garang kot kat sekolah,hahaha..


then tadi dalam schedule gua takde jaga budak exam tapi tengahari dalam pukul 12 lebih Ustazah Aniza call..mintak tolong jaga kan budak exam dan yang sepatutnye dia yang kena jaga..memandang kan dia kata nak 'BAYAR' so gua accept je lah,dia bagi gua RM10 dan vaucher mcd RM10,terus gua gunekan malam ni jugak,hahaha.


Stop la cerita pasal cupcakes bagai,ok!gua rase kan diri gua ni dah ada kemajuan,kot....gua dah buat part time,siang mengajar malam part time kat kedai makan,setakat ambik order je takde hal lah,satu hari RM20..makan pun bos cakap 'siapa pekerja kat sini,nak makan tu makan,dekat kedai ni memang tiada sekatan makanan,nak makan order je dengan tukang masak' gua pun ikut sedap tekak je la order..macam-macam yang gua order,asal lapa gua order cuma kimak nye tukang masak ade sikit malas,mentang-mentang pekerja kat situ yang order nanti dia sengaja buat lambat,mungkin dia pikir 'alahh,pekerja sini..takde hal lah' sedangkan gua rase macam nak tumbok dia,ada sekali tu gua lapa gile macam nak mati dah,memang lapa tahap mampos punye..boleh lagi dia borak-borak,aku peratikan je dari jauh..haihh..saba je lah..

Semenjak 2 menjak ni gua kemarok nak tweet,tweet gua semua based pada environment keliling gua,asal ada benda yang pelik ke,berdekah ke,buat aku marah ke memang gua tweet,pegi lantak lah orang nak cakap ape..idgad (I DONT GIVE A DAMN!) langsung! awal-awal lagi gua dah pesan kot..kalau taknak tweet korang penuh dgn feeds aku..unfollow je,gua memang takde hal punye sebab gua paham sesetengah tweet gua buat korang meluat,sakit hati bagai..ada la sikit yang boleh diguna pakai,sikit je lah..

Tu berkenaan dengan twitter..ni yang paling gua hangin sekali,jeles je tgk org bercinta,siap ada jantan sundal mana ntah melamar depan-depan,hanya utk mintak kapel..konon sweet kan,cuba kalau dah breakup,kan malu nak keluar bilik,kah kah kah,palebana kau la wehh..aku rasa better stop sampai sini dulu,mengantok pulak..   


*tomorrow i'll continue.