There was an error in this gadget

Saturday, October 27, 2012

VIKKI BLOWS

She's not a pornstar,she's a nude model,
like I said before,she's not a 
PORNSTAR!


visit Vikki Blows tumblr






*ADORE YOU VIKKI :)

Friday, October 26, 2012

BAHASA DAN KEPERIBADIAN.

Kebiasaanya waktu pagi macam ni gua masih lena di atas katil,jarang sekali gua bangun pagi,mandi pagi,sarapan pagi,macam orang normal selalu buat tapi gua tak,sebab gua kerja tengahari,mandi tengahari dan makan pun pada waktu tengahari,gua baru lepas mandi ni,sambil-sambil gua mandi tu gua terpikir pasal perkataan 'kau aku'.Ada setengah perempuan zaman sekarang bagi diorang bila nak berkomunikasi tu guna 'kau aku' dah dikira kasar,senang cerita macam kurang ajar la kot tapi bagi kaum lelaki 'kau aku' dah dianggap normal,tak kan la dengan rakan sebaya nak ber 'saya awak' eh geli lah,geli geli!geli ok!kalau jenis mamat-mamat nerd ke,mamat geek boleh la nak ber 'saya awak'.Sedangkan 'kau aku' pun ada segolongan perempuan tak suka lagi kan pulak nak ber 'gua lu' ntah ape pulak yang diorang nak judge,macam gua cakap tadi la,'kau aku' dah macam kurang ajar,lagi kan 'gua lu' mesti terus cakap eh bapak you tak hantar ke sekolah ke?kahkahkah.

Setiap kali gua kenal perempuan tak kira la dari internet ke,kawan punya kawan ke,kawan punya kawan punya kawan ke,gua akan perhatikan dulu gaya percakapan dan gaya penulisan macam mana,so kalau starting dia gunakan 'I You' gua pun terpaksa la follow ikut rentak dia,gua bukan apa,cuma untuk mengelak dari berlakunya tuduhan yang bukan-bukan,orang zaman sekarang ni bukan boleh dibuat main,silap cakap habis dia judge kita yang bukan-bukan,taknak lah macam tu,tak suka..gua selesa je nak ber'kau aku' ke 'saya awak' ke 'gua lu' ke but depend pada orang yang kita nak berkomunikasi lah,kalau gua memang dah terbiasa 'gua lu' tapi takde lah teruk sangat sampaikan dengan perempuan pun nak ber 'gua lu' sepertimana yang gua cakap kan,depend pada keadaan.

Gua paham,bahasa tu menunjukkan keperibadian seseorang tapi kita pun tak boleh la sewenang-wenangnya tuduh melulu,mentang-mentang la ber 'gua lu' terus tuduhnya kita ni gangster la,itu la,ini la,orang jahat la,teletabis la,kenal pun tidak tapi dah bukan-bukan dia tuduh,gua ni ber 'gua lu' gua tak jahat pun,takde nye nak pergi rogol anak orang,nak merompak ke ape,takde takde,even mat rempit zaman sekarang pun dah pandai ber 'I You' tapi bagi gua tak sebab dah terbiasa.kadang-kadang tu ada la jugak gua main hembus je,tegur perempuan kat facebook then chat 'weh lu buat apa?' perempuan yang gua chat tu pun terus diam tak reply apa-apa,kahkahkah,senang cerita ataupun nak dipendek kan cerita macam ni la,tak semua manusia yang bercakap sopan ni baik,maybe at the same time dia backstab kita,sweet talker pun sama,ayat dia kemain lagi,tapi hasil nya,sampai sekarang perempuan maki hamun pada mamat-mamat sweet talker,maklum la..berjanji bagai sehidup semati tapi kaki perempuan dan juga perosak kelamin,dan..tak semestinya orang yang berkomunikasi menggunakan 'gua lu' ni kurang ajar atau pun tidak ber-educated,kan ada peribahasa mengatakan 'don't judge a book by it's cover' so..jangan judge orang sesuka hati lah,tampar nanti tau la-END!

Friday, October 19, 2012

SIGNS (SHORT FILM)

Short film ataupun bahasa melayunya filem pendek,haaa..kan?terangkan macam orang tu bengong sangat sampai tak tau makna 'short film' tu ape,hahaha,ok la..ceritanya macam ni..semalam sam bukak youtube tgk short film dan gua tak dapat nak tidur,dah pukul 4 pagi kot,tak tau lah gua kena 'insomnia' ke ape lagi pun gua dah terbiasa tidur lewat ni so gua pun tgk sekali,ape yang sam bukak gua tgk je la tapi dalam banyak-banyak short film cerita SIGNS je yang buat gua tertarik..cerita yang scene tak banyak cakap tapi menarik,sebenarnya,dari apa yang gua nampak la kan,short film dengan movie dekat cinema tu,short film lagi best,short film orang Malaysia pun apa kurang nya,pun hebat jugak cuma industri filem di Malaysia yang sudah sememangnya ada syarikat perfileman pun tak mampu nak buat yang terbaik,suka buat cerita yang bila orang tengok terus dapat ditect jalan ceritanya macam mana,cuma ada segelintir syarikat perfileman yang improve diorang punya cerita,contohnya macam cerita yang berkaitan dengan kereta lumba,gua taknak sebut la cerita ape tapi sememangnya bila tengok tak best dan tak menarik langsung,dan ada satu syarikat perfileman ni diorang buat jugak cerita yang berkaitan dengan kereta dan improve lagi bagi semua orang Malaysia kagum yang Malaysia pun dapat buat macam mana industri perfileman dekat oversea buat,biar lah habis berjuta-juta tapi hasilnya berbaloi.


Monday, October 15, 2012

KULT

Actually I find this magazine at my room and when I open it,I really fucking amazed because inside this magazine has so many arts with their own message,or you guys can check it out at this website www.kult.com.sg